Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Vi firar Lubbedagen

Lubbe Nordström skrev om Lort-Sverige – och var sommargäst i Öregrund. Nu får han en egen dag: Lubbe Nordströmdagen firas för första gången onsdag den 22 juni i Öregrund.

Följdriktigt blir det en dag vi ägnar åt att ”piffa” i Öregrund; i parker och på andra gemensamma platser. Det gör vi tillsammans med Öregrunds tennissällskap, Tallparkens vänner, Öregrunds utvecklingsgrupp samt medarbetare från Östhammars kommun.

Start: 8.00 vid Societetshuset. Du kan ansluta då eller senare och bestämmer själv hur mycket tid du vill ägna åt att göra det fint i Öregrund. Vi rensar ogräs, plockar skräp, ser över skyltning med mera, med start i Societetsparken, fortsättning i Brunnsparken och vidare till de centrala delarna av Öregrund.
Klä dig i oömma kläder och ta gärna med kratta, grästrimmer eller andra redskap som kan vara till nytta i parkmiljöerna.

Frågor om dagen kan du ställa till:
Björn Hygstedt, ordförande Öregrunds tennissällskap, tel 070-553 61 54, e-post bjorn@hygstedt.com eller Henrik Sundin, mark- och utemiljöansvarig, Östhammars kommun, tel 0173-868 90, e-post: henrik.sundin@osthammar.se

VÄLKOMMEN!