Till Riksförbundet
Gå till distrikt

Inventarier

I köket finns utrustning för cirka 100 personer.

Detta finns i köket
  • Mattallrikar, assietter, djupa tallrikar, dessertskålar
  • Knivar, gafflar, små gafflar/dessertgafflar, dessertskedar/ teskedar, skaldjursbestick & fiskknivar (74 st).
  • Kaffekoppar (tekoppar) med fat.- Kaffeskedar- Sockerskålar små, gräddkannor små ca 10-15 st
  • Rödvinsglas
  • Vitvinsglas/champagneglas
  • Selterglas ca 15 cl för ex.vis vatten
  • Drinkglas ca 30 cl
  • Snaps/shotglas ca 6 cl (80 st)
  • Konjakskupor medel (30 st)
  • Konjakskupor mindre/likörglas (ca 35 st)
  • Whiskyglas (40 st)
  • Punsch/glögglas med handtag (115 st)
  • Dessertvinglas stora (70 st)
  • Dessertvinglas små/likörglas (30 st)
  • Karaffer 8 st
  • Glastillbringare olika storlekar 10 st
  • Värmeljushållare 40-50 st
  • Mässingsljusstakar 20 st
  • Glasljusstakar 10 st
  • Tårtspadar 12-15 st
  • Dessertskålar ca 80 st
  • Skålar för ex.vis sallad 4 st
  • Diverse uppläggningsfat
  • 2 stora brödkorgar
  • Skärbrädor 5 st för olika användningar
  • Ett köksknivset
Övrigt
  • 2 kylskåp samt ett extra med delad frys.
  • Ismaskin
  • Snabbdiskmaskin
  • Dubbel kaffekokare
  • Micro
  • Varmluftsugn ”modell” storkök med plats för 5 st helgastronormformar.
  • Spis med 4 plattor, ej keramikhäll.