Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Boka

I vår bokningskalender kan du se när Societetshuset är ledigt. Där kan du också göra en preliminär bokning. Bokningskalendern för 2025 öppnar den 15 januari kl 00.01 2024.

Här hittat du bokningskalendern. Så här fungerar den:

Du preliminärbokar genom att klicka på önskat, ledigt datum. Då får du upp ett bokningsformulär där du fyller i dina uppgifter. När du klickat på ”Skickat” markeras datumet du bokat. Efter cirka två dagar får du via e-post en bokningsbekräftelse tillsammans med fakturor för a) bokningsavgift och b) för slutbetalning av hyran.

Bokningsavgiften motsvarar 30 procent av hyran och ska betalas inom 10 dagar efter att du fått din bokningsbekräftelse. Du får inte tillbaks bokningsavgiften om du avbokar.

OBS! Tänk på att du får tillträde till huset först kl 11.00 och att huset måste vara utrymt och städat kl 08.00 nästa dag. Vill du ha gott om tid kan du boka ytterligare dagar för festförberedelser och för att plocka ihop efter kalaset.

PRISLISTA 2024   PRISLISTA 2025

Så här fungerar vår prislista:

Alla hyrespriser gäller för heldagar, det går inte att boka timmar. Forsmarksrummet kan inte bokas separat. För att få medlemspris måste du ha varit föreningsmedlem i minst två år. Priserna är lägre under lågsäsong än under högsäsong (maj-september).

Vi erbjuder ett paketpris för den som vill hyra fredag-söndag. Den stora fördelen är att du som hyresgäst får gott om tid på dig att före festen göra i ordning lokalen och att efteråt i lugn och ro plocka ihop dina tillhörigheter. Rekommenderade städare erbjuder som regel ett lägre pris på måndagar.

Har du frågor kan du kontakta Maud Westerberg.

Maud Westerberg

Bokningsansvarig

070-298 70 18, säkrast mellan 10-12 och 16-19.

bokning@societetshuset.nu